Betaling og sikkerhet

Handle trygt hos oss

Vi har som mål å ha den absolutt beste sikkerhet i forhold til salg på internett og håndtering av personopplysninger. Ved bruk av kredittkort belastes ingen gebyrer. Transaksjonen/betalingen skjer via PayPal (som er verdens største leverandør av sikre betalingssystemer på nett) og Klarna. Vi mottar eller lagrer ingen informasjon om ditt kort.

Kjøpstrygghet og personvern

Det er trygt å handle hos ValeriaS.no. Alle opplysninger behandles konfidensielt. Betaling av varer foretas ved å bruke PayPal-betalingsløsningen som aksepterer Visa, MasterCard og de aller fleste vanlige kreditt/debitkort. Man behøver ikke å disponere PayPal-konto for å gjennomføre betaling – det kan man gjøre som PayPal gjest. PayPal er en av de tryggeste metodene for betaling på nett. Klarna er også et sikkert og enkelt betalingsalternativ.Etter kjøpstransaksjonen vil du bli emailet en faktura med et ordrenummer. Du kan se din unike bestilling i vår database, du trenger ikke være registrert for å se dette (i kvitteringen følger et unikt passord for bestillingen) og det følger også en direktelenke til bestillingen til nettbutikken.

Innsamling og bruk av personopplysninger

Vi innhenter bare personopplysninger som du oppgir til oss og som er nødvendig for å gjennomføre våre avtaleforpliktelser overfor deg i overensstemmelse med lovpålagte krav.Dine personopplysninger vil bare bli brukt for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, det vil si vi trenger din fakturaadresse for levering.

Betaling

Vi har per i dag 4 betalingsalternativer. Betaling med:

1. Visa/bankkort (PayPal)

Betaling trekkes fra kortet når bestillingen er gjennomført. Når man trykker på “PayPal“-knappen på “KASSEN/KLARNA CHECKOUT“-siden, blir man overført til PayPal’s betalingstjeneste for inntasting av kortnummer.

2. Visa/bankkort, faktura og delbetaling (Klarna)

I “KASSEN/KLARNA CHECKOUT” kan man også velge Klarna’s betalingsalternativer og taste inn personnummer for gjennomføring av bestillingen.

Få tilsendt faktura (Klarna Faktura)

Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt.

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.

Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukeren skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

  • Få alltid varen hjem før du betaler

  • Alltid 14 dagers betalingsfrist

  • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

  • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*

  • Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no

  • Mulighet for delbetalinger**

Kredittid er minst 14 dager fra fakturadato. Næringsdrivende kan, når det indikeres i kassen, tilbys en kredittid på 30 dager fra fakturadato. Faktura sendes sammen med leveransen.

Et fakturagebyr på 0 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 70,00 kr og en forsinkelsesrente på 8,50 %.

Kredittsjekk

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det bli gjort en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

Omvandling av faktura til fleksibel delbetaling

På din faktura kan du bli tilbudt å betale et lavere beløp i stedet for å betale hele fakturaen med en gang. Om du velger å betale et lavere beløp enn totalbeløpet, anses dette som en søknad om å endre fakturaen til fleksibel delbetaling (Klarna Konto). Du betaler da i egen takt, men minst 95 kr per måned. Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester fra nettbutikker som tilbyr Klarna Konto. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse. Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Din kredittgrense er som høyst 5000 NOK. Dersom du fikk ditt første kjøp på delbetaling eller betalingsutsettelse godkjent på et beløp som er høyere enn 5000 NOK, er det dette beløpet som er din kredittgrense. Kreditgrense fremgår også på avtalens førsteside. Vilkårene for Klarna Konto fremkommer nedenfor.

Ved et kjøp på f.eks. 5 000 kr tilkommer ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22% og månedlig administrasjonsgebyr er 45 kr, hvilket utgjør en effektiv rente på 48,56 %. Prisen på kredittkjøpet blir da 6 156 kr med 12 delbetalinger på 513 kr stk. Dette eksempelet forutsetter at delbetalingen skjer over et år.

Dersom det er første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen på et kjøp, er dette kun et tilbud om utsatt betaling. Dette trenger du kun å gjøre første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen. Den faktiske avtalen inngås i forbindelse med at vi sender en kontoavtale til din folkeregistrerte adresse. For å være bindende må kontoavtalen signeres og returneres til Klarna. Dersom kontoavtalen ikke signeres og returneres, vil du ikke være bundet av rammekredittavtalen. Velger du å ikke være bundet av rammekredittavtalen, vil våre alminnelige fakturavilkår gjelde for kjøpet.

Allmenne vilkår finner du her.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.

* Gjelder bare forbrukerkjøp og gjelder ikke for varer og tjenester som f.eks. flyreiser, evenement og spesialtilpassede varer.

** Mulighet for delbetaling tilbys bare privatpersoner.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på tlf 21 01 89 91 alle hverdager mellom 08.00 – 17.00. Ved tvist kan Kontohaver henvende seg til Allmänna reklamationsnæmnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

http://www.klarna.no

3. Vipps Bedrift – ValeriaS.no / #506365 ved avtalt lokal henting eller levering

4.  Visa / bankkort belastet i Zettle-betalingsterminal ved avtalt lokal henting eller levering