Women’s Deodorant Roll-On fra Bema 50 ml

kr 165.00

Deodorant Roll-On for kvinner, 50 ml.

Med Aloe Vera- ekstrakt og økologisk destillert Damaskus rose og appelsinblomstvann.

Langtidsvirkende deodorant uten drivgasser, etylalkohol, allergener, aluminiumklorid eller andre aggressive bestanddeler. Den nøytraliserer kroppslukt uten å påvirke den fysiologiske balansen i huden og hindre normal transpirasjon. Den er godt egnet til særlig sensitiv hud og etter barbering.

Ideell for travle kvinner som trenger en følelse av naturlig friskhet gjennom hele dagen.

Spesielt utviklet for å redusere risikoen for hudallergi.

Ingredienser: Rosa Damascena Flower Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter orange) Flower Water, Potassium Alum, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Sertifisert økologisk.

Inneholder ikke parabener, nikkel, krom, kobolt, SLS/SLES, syntetiske fargestoffer, ethyl alkohol eller animalske ingredienser.

Laget i Italia.

På lager (kan restbestilles)

Beskrivelse

Deodorantene fra Bema inneholder Potassium Alum som er en naturlig ingrediens og har større molekyler som ikke trekker inn i huden.  Økologiske deodoranter er IKKE antiperspiranter som stopper svetten eller vannet fra armhulen.  Økologiske deodoranter stopper lukten. Vi har luktgaranti på Bema deodorantene (man får pengene refundert om man likevel lukter av svette ved bruk av Bema-deodoranter). I deodoranter er aluminium den ingrediensen som sørger for at du ikke svetter. Bruker du antiperspiranter kan du få i deg for mye aluminium. Norske myndigheter advarer mot bruk av deodoraner som inneholder aluminium.

Bema er et italiensk merke som selges i apotek, helsekostforretninger, hudpleiesalonger og parfymerier.  Bemas deodoranter er etter vår erfaring de mest effektive, og de inneholder ikke aluminium eller andre skadelige kjemikalier. Produktene til BEMA er sertifisert økologiske, de er veganske og beskytter mot typiske luftforurensninger som UVA- og UVB-stråler, brente gasser og skadelige partikler. Produktene er smogtestet. De inneholder ikke parabener, nikkel, krom, kobolt, SLS/SLES, syntetiske fargestoffer, ethyl alkohol, animalske ingredienser o.l. Emballasjen er laget av økologisk, resirkulert papir og fargestoffene i trykket er vannbaserte. Med andre ord helt trygge produkter for både forbruker og miljøet.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 60 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Women’s Deodorant Roll-On fra Bema 50 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *