Dusjsåpe Sandaltre & Patchouli fra Montalto Bio 250 ml

kr 150.00

Dusjsåpe Sandaltre & Patchouli. Passer for både damer & Herrer.

En uimotståelig duft hvor fysisk og åndelig kjærlighet lever i symbiose. Livets parfyme med dype og varme noter av tre og krydder.

Lite skum, mye virkestoff. En dusjsåpe formulert med naturlige ingredienser som gjør huden myk og glatt, og omslutter kroppen med et slør av parfyme. Prøv den med en svamp: en uforglemmelig massasje for de som virkelig elsker seg selv.

Naturlig og biologisk nedbrytbar – såpen inneholder ikke konserveringsmidler. En liten mengde av dette produktet på svampen er nok til å rense hele kroppen og er nok til  ca 25 dusjer. For en skrubbeffekt på huden, bruk en egnet vaskesvamp. 

Ingredienser: Aqua (water), Coco Glucoside, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glyceryl Caprylate, Glucose, Citric Acid, Chondrus Crispus (carrageenen) Extract, Carapa Guaianensis Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil, Guaiacum Officinale Wood Oil, Lonicera Caprifolium (honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (honeysuckle) Flower Extract, Dipterocarpus Turbinatus Oil, Cedrus Atlantica Bark oil, Juniperus Virginiana Oil, Santalum Album (sandalwood) Oil.

Inneholder ikke allergener, syntetiske konserveringsmidler, PEG, SLS, SLES.

Laget i Italia.

På lager (kan restbestilles)

Beskrivelse

Sandalwood and Patchouli

Shower gel deeply cleanses the skin leaving it soft and perfectly hydrated. A perfume rich in personality.

Montalto Bio er et svært spennende merke fra Italia, nyhet i Norge. De leverer naturlig parfyme med spennende dufter laget av naturlige og økologiske ingredienser. Et bredt produktutvalg og høy kvalitet kjennetegner merket og de mottar svært god omtale for produktene deres. 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 250 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dusjsåpe Sandaltre & Patchouli fra Montalto Bio 250 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *