Gurkemeiekapsler Curcumo fra Organic Veda 120 stk 500 mg

kr 155.25

100 % veganske, økologiske gurkemeiekapsler fra Organic Veda. 120 stk per skrulokk plastboks. Kapselveggen er laget av vegetabilsk cellulose og rismel. Det er anbefalt med inntak av 3 kapsler daglig.

Innhold per 1 kapsel: pulver av gurkemeie (Curcuma Longa) / 366,7 mg, ekstrakt av gurkemeie (Curcuma Longa) / 66,7 mg, moringa bladpulver (Moringa oleifera ) / 50 mg, pulver av svart pepper (Piper nigrum) / 10 mg og ekstrakt av svart pepper (Piper Nigrum) / 3.3 mg. Forbedret opptaksevne i fordøyelsessystemet.

Antioksidant, naturlig systemisk renser, antimikrobisk, hepatobeskyttende, kardiobeskyttende og blodproppoppløsende / blodproppforebyggende.

Gurkemeiekapsler fra Organic Veda inneholder ikke GMO, meieriprodukter, soya, hvete, mais, gluten, søtningsstoffer, fyllstoffer, tilsatte farger, kunstige stoffer, bindestoffer eller andre tilsetninger.

Laget i Vest-Ghat i India.

Bruttovekt: 100 g.

På lager (kan restbestilles)

Produktnr: GKC-135 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Gurkemeiepulver er intenst gulfarget krydder laget av jordstenglene til gurkemeie. Gurkemeie har en lang historie i tradisjonell ayurvedisk bruk. Den er anvendelig i kraft av sin farge og smak og sine kosmetiske og medisinske egenskaper. Den er et naturlig antiseptisk og antibakterielt middel for desinfisering av brannsår og andre typer sår. Gurkemeie kan hjelpe mot fordøyelsesplager, kviser og kan sørge for ellers frisk hud.

Gurkemeiepulver har alltid hatt en viktig rolle i indisk kultur, medisin og matlaging. Gurkemeies legende, medisinske fordeler har fått mye oppmerksomhet i de senere årene. Den er kjent for å være et forbløffende styrkemiddel for immunforsvaret og for sin antiinflammatoriske, antialdrende og depresjonsmotvirkende effekt. Ulike kliniske studier har påvist gurkemeies bidrag i forebygging av celleforandringer, hjerte- og karsykdommer, mageproblemer og Alzheimers sykdom. Det er interessant at i India, hvor krydderet er en vanlig del av matlagingen, er det betydelig mer uvanlig med Alzheimers enn i vestlige land.

Innen Ayurveda har gurkemeie historisk vært anvendt mot Alzheimers sykdom, revmatoid artritt, psoriasis, diabetes, diabetessår, luftveisplager, leversykdommer, skadelig blodfett, kardiovaskulære sykdommer, betennelsestilstander, inflammatorisk tarmsykdom, irritabel tarmsyndrom, Helicobacter pylori, bukspyttkjertelbetennelse, dysfunksjon i galleveier, familiær adenomatøs polypose og kronisk uveitt.

Ayurveda, med sine mangfoldige behandlinger som baseres på gurkemeiepulver for dets helende  og styrkende kvaliteter, plasserer gurkemeie i toppen av alle medisinske planter.

Gurkemeie er sannelig en av de mest verdsatte velsignelsene fra Moder Natur.

 

https://www.scienc edirect.com/science/article/pii/S2225411016302528

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gurkemeiekapsler Curcumo fra Organic Veda 120 stk 500 mg”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *