Sale!

Men’s Deodorant No Gas Spray fra Bema 100 ml

kr 140.00

Deodorant spray for menn, 100 ml. Uten gass.

Aloe-ekstrakt og økologisk destillert lavendel og salvievann.

Langtidsvirkende deodorantspray uten drivgasser, etylalkohol, allergener, aluminiumklorid eller andre aggressive bestanddeler. 
Den nøytraliserer kroppslukten uten å påvirke den fysiologiske balansen i huden og hindre normal transpirasjon.  

Den er godt egnet til særlig sensitiv hud.  

Ideell for mannen som har en travel hverdag og ønsker å opprettholde en behagelig duft fra eteriske oljer gjennom hele dagen.  

Spesielt utviklet for å redusere risikoen for hudallergi.  

Ingredienser: Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Salvia Officinalis (Sage) Distilled Water, Potassium Alum, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Dehydroacetate, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Sertifisert økologisk.

Inneholder ikke parabener, nikkel, krom, kobolt, SLS/SLES, syntetiske fargestoffer, ethyl alkohol eller animalske ingredienser.

Laget i Italia.

 

På lager (kan restbestilles)

Beskrivelse

Deodorantene fra Bema inneholder Potassium Alum som er en naturlig ingrediens og har større molekyler som ikke trekker inn i huden.  Økologiske deodoranter er IKKE antiperspiranter som stopper svetten eller vannet fra armhulen.  Økologiske deodoranter stopper lukten. Vi har luktgaranti på Bema deodorantene (man får pengene refundert om man likevel lukter av svette ved bruk av Bema-deodoranter). I deodoranter er aluminium den ingrediensen som sørger for at du ikke svetter. Bruker du antiperspiranter kan du få i deg for mye aluminium. Norske myndigheter advarer mot bruk av deodoraner som inneholder aluminium.

Bema er et italiensk merke som selges i apotek, helsekostforretninger, hudpleiesalonger og parfymerier.  Bemas deodoranter er etter vår erfaring de mest effektive, og de inneholder ikke aluminium eller andre skadelige kjemikalier. Produktene til BEMA er sertifisert økologiske, de er veganske og beskytter mot typiske luftforurensninger som UVA- og UVB-stråler, brente gasser og skadelige partikler. Produktene er smogtestet. De inneholder ikke parabener, nikkel, krom, kobolt, SLS/SLES, syntetiske fargestoffer, ethyl alkohol, animalske ingredienser o.l. Emballasjen er laget av økologisk, resirkulert papir og fargestoffene i trykket er vannbaserte. Med andre ord helt trygge produkter for både forbruker og miljøet.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 100 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Men’s Deodorant No Gas Spray fra Bema 100 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.