Parfyme Roll-On Bjørnebær & Bringebær fra Montalto Bio 8 ml

kr 162.50

Roll-On Parfume Blackberry & Raspberry

For kvinner som ønsker å drømme seg bort og være bekyrmringsløse. Parfymen er bæraktig søt og lett. Duften av bjørnebær og bringebær er egnet for kvinner som signaliserer glede og dyrker sin femininitet.

Praktisk roll-on parfyme til enhver situasjon – lett å ta med i vesken, enkel å påføre og friske opp duften i løpet av dagen. Før ballen over de varme delene av kroppen, særlig huden på håndledd, halsen, bak ørene og på undersiden av halsen.

Ingredienser: prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seed oil♥, octyldodecanol, parfum♣, coconut alkanes, coco-caprylate/caprate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil♥, rosmarinus officinalis (rosemary) extract, canola oil (♥ da agricoltura biologica, ♣ the parfum contain:citrus aurantium dulcis extract, canarium luzonicum gum nonvolatiles).

Sertifisert økologisk.

Inneholder ikke allergener eller syntetiske konserveringsmidler.

Laget i Italia. 

På lager (kan restbestilles)

Beskrivelse

Naturlig parfyme fra Italia.

Montalto Bio er et svært spennende merke fra Italia, nyhet i Norge. De leverer naturlig parfyme med spennende dufter laget av naturlige og økologiske ingredienser. Et bredt produktutvalg og høy kvalitet kjennetegner merket og de mottar svært god omtale for produktene deres. 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 20 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Parfyme Roll-On Bjørnebær & Bringebær fra Montalto Bio 8 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *