OM VALERIAS.NO

ValeriaS.no tilbyr hjemmetekstiler, skjønnhetspleieprodukter og supermat av høy kvalitet til noen av markedets beste priser. Det viktigste for oss er at produktene vi påfører oss og maten vi spiser er produsert i kontrollerte former og er så fri for miljøgifter, hormonforstyrrende stoffer og nevrotoksiner (som f.eks. herbicider og insectisider) som overhodet mulig.

I mars 2015 klassifiserte IARC (International Agency for Research on Cancer) ved WHO organofosfatene glyfosat (en herbicid), malathion og diazinon (insectisider) som sannsynlig kreftfremkallende for mennesker. Alle disse stoffene brukes i sprøytemidler som anvendes i konvensjonell matproduksjon. Den gjennomsnittlige årlige omsetningen av glyfosat fra 2007 til 2011 i Norge var ca. 300 tonn, av totalt ca. 750 tonn plantevernmidler (kilde: Mattilsynet). 90% av vår eksponering for persistente, organiske miljøgifter (POP-er) kommer fra mat, som plantevernmidler og insektmidler (kilder: Miljøstatus i Norge/www.miljostatus.no og Miljødirektoratet/www.erdetfarlig.no). Det er spesielt bekymringsverdig hvilke effekter samvirkingen av ulike miljøgifter kan ha for vår helse, den såkalte “coctaileffekten”.  Flere studier viser at det er mye mindre rester av miljøgifter/plantevernmidler i økologisk mat.

 

https://www.iarc.fr/en/media-centre/iarcnews/pdf/MonographVolume112.pdf

http://www.thelancet.com/journals/laneur/article/PIIS1474-4422(13)70278-3/fulltext

Økologiske produksjonsmetoder gir mange fordeler. De har et stort potensial for å endre matforsyningen vår i en mer bærekraftig retning. Produksjonsmetodene sørger for mer fruktbar jord og dermed mer næringsrik mat, og bidrar til mindre forurensning og skadelige utslipp.

 

https://forskning.no/meninger/kronikk/2012/08/fakta-ikke-myter-om-okologisk-landbruk

https://snl.no/økologisk_jordbruk

Som den første i Norge tilbyr vi et utvalg produkter fra Organic Veda som er Indias største økologiske produsent av moringa oleifera. Moringa oleifera (nevnt i Bibelen) er kjent som “mirakeltreet” og har blitt brukt i tradisjonelt kosthold i mer enn 5000 år. Moringa oleifera er en ernæringsmessig mettet supermat rik på proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioksidanter og fytonutrienter. Organic Veda’s misjon – Enhancing the health and well-being through natural and qualitative products accompanied with Mother Nature. Catalyze market to deliver sustained economic, environmental and social benefits through expansion of organic products – finner gjenklang i oss.

 

http://www.organicveda.com/about-organic-veda.html

http://www.organicvedamoringa.com/moringa-oleifera-tree

Mat til ettertanke:

 

https://forskning.no/fysikk/2013/03/den-knottlille-fysikken

https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Age

 

Informasjon om selskapet 

ValeriaS.no (organisasjonsnummer: 919 044 012) er et enkeltpersonforetak beliggende i Eilins Vei på Jar.  ValeriaS.no ble stiftet sommeren 2017.

Post-og fakturaadresse

ValeriaS.no

Eilins Vei 10A

1358 Jar

Kontaktinformasjon

Kontakt oss – lenken er den beste måten å komme i kontakt med oss på. Vi prøver å svare så raskt som mulig, men senest innen 2 arbeidsdager.

E-post: valeria.seland@outlook.com
Telefon: 98820152

 

 

ANBEFALT FYSISK AKTIVITET: